Opleiden en trainen 

DevilsViolin2-FarrowsCreative web.jpg
De Verhalenboot is een kennis- en trainingscentrum voor het geschreven en vertelde verhaal. Een van onze speerpunten is het opleiden van nieuwe vertellers. We hebben ons eigen Vertellersgilde voor jonge vertellers en we werken voor het openbare aanbod nauw samen met De Vertelacademie. Door onze krachten te bundelen bieden we in Zwolle een ijzersterke vertelopleiding en vertelcursussen aan, met veel mogelijkheden om vertelervaring op te doen op de podia van onze festivals, die we jaarrond organiseren. Ook voor uw bedrijf of uw team zijn er allerlei verteltrainingen mogelijk. Voor professionals die werkzaam zijn bij bedrijven en overheden verzorgen we kortdurende trainingen (corporate) storytelling. Voor meer informatie, bel of mail ons!
 

 

Verteltip:

Hans van Woerkom.jpg

Hans van Woerkom
Maak vaak gebruik van tempowisselingen. Kijk naar mogelijkheden om je verhaal te versnellen en te vertragen. Bouw spanning op door langzaam te praten. Praat snel bij haast of een achtervolging. Wissel af: Neutraal-snel-langzaam.” Veel meer informatie kun je vinden in mijn boek ‘Een Schatkist vol Vertelgeheimen’.

Elke twee weken schrijf ik mijn blog ‘Verteltips’. Wil je deze ontvangen? Dan krijg je mijn E-book "5 Tips die je niet leert op de PABO" er gratis bij.