Vertelacademie

Eén van Nederlands belangrijkste opleiders in de vertelkunst; gevestigd op verschillende plekken in het land. Hoofdlocatie Utrecht. Wij zijn locatiehouder voor de Zwolse dependance. In Zwolle kun je de basiscursus volgen.

Basiscursus verhalen vertellen

Leer beeldend vertellen. Ervaar hoe je een bestaand verhaal naar eigen hand kunt zetten. De grondbeginselen van het verhalen vertellen komen aan de orde: verhaalstructuren, associatie- en fantasietraining, beeldend vertellen, presentatie en vertellen vanuit perspectief. Je sluit de cursus af met een presentatie aan de eigen groep.

Voor iedereen die aan de slag wil met het vertellen van verhalen. Je hebt geen vertelervaring nodig om deze cursus succesvol te kunnen volgen. We verwelkomen regelmatig leerkrachten, gemeenteraadsleden, marketeers, (groot)ouders, stadsgidsen, communicatie-professionals, leden van vertelkringen, ondernemers, predikanten, leidinggevenden en liefhebbers van verhalen. Ook degenen die al verhalen vertellen in hun werk of als hobby, kunnen de basiscursus volgen om hun vertelvaardigheden aan te scherpen.