20|03 Teller, Tales and Tradition (The Emerald Sea)

Shonaleigh Cumbers | 3 dagen| €.225,00 | Ticket kopen 
20 mrt t/m 22 mrt 

 

shonaleigh.jpg

Shonaleigh is een internationaal gerespecteerd vertelster en traditiebewaarder. Ze is geboren in Nederland en ze groeide op in Engeland. Zij is een Drut´syla, een vertelster in de joodse traditie. Deze orale traditie van het herinneren en vertellen van duizenden traditionele verhalen werd eeuwenlang doorgegeven via generaties van joodse vrouwen. 
Teller, Tales and Tradition is een kans van onschatbare waarde voor ieder die geïnteresseerd is in verhalen of in orale verteltradities. Het weekeinde is een herleving van een bijna verloren vertelcultuur. Het plan is, de komende vier jaar bij het wisselen van de seizoenen een deel van de cyclus te vertellen, zodat over vier jaar één complete cyclus is verteld. informatie en programma van alle TTT-weekeinden 

 

Data hele weekeinde : 20 maart tot en met 22 maart 

Prijs: €.225,00 voor het hele weekeinde (max. 16 personen)
Ticket weekeindprogramma

Dit is inclusief alle vertellingen gedurende de drie dagen en toegang tot de openbare voorstelling, twee lunches, een diner en alle hapjes, koffie, thee, water en sap. Drankjes tijdens de openbare voorstelling en andere dranken tijdens het diner dienen apart te worden afgerekend.  

Datum avondvoorstelling:  21 maart 
Prijs:  €.10,00

Tickets en info avondvoorstelling 


HANDIG VOOR NIEUWE VERTELLERS