09|10 Teller, Tales and Tradition (The Emerald Sea)

Shonaleigh Cumbers | 3 days| €.225,00 | Tickets 
9 oct-11 oct

VENUE: De Statenzaal, side entrance Rodehaanstraat 1 (door with the steps)

 

shonaleigh.jpg

 

THIS TTT HAS BEEN POSTPONED TO THE WEEKEND OF 9-11 OCTOBER 2020 

 

In this next episode of Shonaleigh’s acclaimed Gem cycle, Prince Rahab’s kingdom is threatened. The power which, from the beginning of time, has held destructive waters in check depends on the inscription of an unutterable name, and the name is being erased. Rahab and his Queen must make a sacrifice to save the kingdom, but the prince has been imprisoned by a woman who has been done a terrible wrong, and the queen is on a quest to find him. Not to be missed, it’s a world first!

 

Date weekend program: 9 till 11th of october 2020 

Ticket  weekend program

All tellings, entrance to the public performances on saturday night, two lunches, one diner and all appetizers, coffee, tea, water, juice and treats included. Alcoholic drinks have to be paid seperately. 


Date public performance: saturday 10th of october 2020
Price:  €.10,00

Ticket public performance 

 

 

Nederlands:
Mis het niet! De Smaragaden Zee is nog nooit verteld voor publiek! In deze volgende episode van de Menassah cyclus wordt Prins Rahabs koninkrijk bedreigd. De macht die sinds het begin der tijden vernietigende wateren in zijn ban hield, kan alleen in stand blijven door de inscriptie van een onuitspreekbare naam. Maar die naam wordt beetje bij beetje uitgewist... Rahab en zijn koningin moeten het onmogelijke doen om hun koninkrijk te redden, alleen is Rahab gevangen genomen door een vrouw aan wie groot onrecht is aangedaan. De koningin gaat op een queeste om haar geliefde Rahab te vinden en het land te redden.  

 

Over Shonaleigh

Shonaleigh's Shonaleigh is een internationaal gerespecteerd vertelster en traditiebewaarder. Ze is geboren in Nederland en ze groeide op in Engeland. Zij is een Drut´syla, een vertelster in de joodse traditie. Deze orale traditie van het herinneren en vertellen van duizenden traditionele verhalen werd eeuwenlang doorgegeven via generaties van joodse vrouwen. 

Teller, Tales and Tradition is een kans van onschatbare waarde voor ieder die geïnteresseerd is in verhalen of in orale verteltradities. Het weekeinde is een herleving van een bijna verloren vertelcultuur. Het plan is, de komende vier jaar bij het wisselen van de seizoenen een deel van de cyclus te vertellen, zodat over vier jaar één complete cyclus is verteld.

 

information and program all TTT weekends

 

 


HANDIG VOOR NIEUWE VERTELLERS