6-8|10 Teller, Tales and Tradition (The Emerald Sea) online

Shonaleigh Cumbers | 3 evenings| €.44,00 | Tickets whole program 
6 oct-8 oct

VENUE: ONLINE 

 

shonaleigh.jpg

See program below. You can choose to participate all three evenings including the public performance  (€44,-) or you can only visit the public performance (€7,-).  With your ticket you will receive the link to the Zoom-session.

In this next episode of Shonaleigh’s acclaimed Gem cycle, Prince Rahab’s kingdom is threatened. The power which, from the beginning of time, has held destructive waters in check depends on the inscription of an unutterable name, and the name is being erased. Rahab and his Queen must make a sacrifice to save the kingdom, but the prince has been imprisoned by a woman who has been done a terrible wrong, and the queen is on a quest to find him. Not to be missed, it’s a world first! Read more about TTT in the Netherlands.

 

Dates online three day program: 6 till 8th of october 2020 

Ticket  three day program including public performance  

 

 

Date online public performance: wednesday 7th of october 2020
Price:  €.7,00

Ticket public performance 

 

 

THREE DAY PROGRAM ONLINE TTT

 

ending times are approximately!

 

Day 1                  

19.00 – 21.30 telling, questions afterwards 

Day 2        

19.00 – 20.30 telling
21.00 - 22.00 public performance, questions afterwards 

Day 3                

19.00 – 21.30 telling, questions afterwards 

 

 

Nederlands:
Mis het niet! De Smaragaden Zee is nog nooit verteld voor publiek! In deze volgende episode van de Menassah cyclus wordt Prins Rahabs koninkrijk bedreigd. De macht die sinds het begin der tijden vernietigende wateren in zijn ban hield, kan alleen in stand blijven door de inscriptie van een onuitspreekbare naam. Maar die naam wordt beetje bij beetje uitgewist... Rahab en zijn koningin moeten het onmogelijke doen om hun koninkrijk te redden, alleen is Rahab gevangen genomen door een vrouw aan wie groot onrecht is aangedaan. De koningin gaat op een queeste om haar geliefde Rahab te vinden en het land te redden.  

 

Over Shonaleigh

Shonaleigh's Shonaleigh is een internationaal gerespecteerd vertelster en traditiebewaarder. Ze is geboren in Nederland en ze groeide op in Engeland. Zij is een Drut´syla, een vertelster in de joodse traditie. Deze orale traditie van het herinneren en vertellen van duizenden traditionele verhalen werd eeuwenlang doorgegeven via generaties van joodse vrouwen. 

Teller, Tales and Tradition is een kans van onschatbare waarde voor ieder die geïnteresseerd is in verhalen of in orale verteltradities. Het weekeinde is een herleving van een bijna verloren vertelcultuur. Het plan is, de komende vier jaar bij het wisselen van de seizoenen een deel van de cyclus te vertellen, zodat over vier jaar één complete cyclus is verteld.

 

information and program all TTT weekends

 

 


HANDIG VOOR NIEUWE VERTELLERS