logo2019_schrijversvakschool_groningen.jpg

 

 

SCHRIJFTRAINING A
12 woensdagavonden in Zwolle
Vanaf 14 februari 2024|  €.540,00 | Info en inschrijven

Kitty Peetoom 2012 uitsnede web.jpg Anje Gnodde.jpg 

In deze training gaat het om de ontwikkeling van je creativiteit bij het schrijven - om basisprincipes als het inzetten van je zintuigen, gedachten, gevoelens en associaties; verwonderingsmomenten, het geven en ontvangen van feedback. Het gaat niet om de uitwerking in de verschillende genres, maar om het experiment, om de oefening. Je zoekt naar verwonderingsmomenten en vondsten aan de hand van specifieke oefeningen in de les en tijdens het maken van huiswerk. Je ontwikkelt je kritische blik door het geven en ontvangen van feedback aan en van je collegastudenten. 

Schrijftraining A en B vormen samen een gedegen begin voor het (beter) leren schrijven. A en B kunnen als losse cursussen worden gevolgd, maar ze vormen samen ook de entree naar alle schrijfblokken op niveau 1. Heb je al schrijfervaring? Stuur schrijfwerk in. Op basis daarvan wordt bepaald welk schrijfblok je het beste kunt gaan volgen. Meer informatie vind je op de website van de school.

Docenten: Kitty Peetoom en Anje Gnodde

Huiswerklast: Houd bij het deelnemen aan dit schrijftraject rekening met een huiswerklast van circa een dagdeel per les. Er wordt van je verwacht dat je op de gegeven deadlines je werk en feedback op je medestudenten inlevert.

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met de school. 

Volg de Kennismakingsles

Lesdata: woensdagavonden 14 en 28 februari; 6, 13 en 27 maart; 3, 17 en 24 april; 8, 15 en 22 mei; 5 juni 2024

Lestijden: 19.00 tot 22.00 uur            

 

Bezoek de Kennismakingsles

 

Voor meer informatie of lessen op andere leslocaties: ga naar de website van de school


HANDIG VOOR NIEUWE VERTELLERS