10|10 The Emerald Sea

Shonaleigh Cumbers | 19.30 hrs| €.10,00| Tickets
Teller, Tales and Tradition 

VENUE: De Statenzaal, Diezerstraat 80, Zwolle NL 

 

emeraldsea.jpg

 

THIS PERFORMANCE HAS BEEN POSTPONED TO TODAY: 10th of october 2020 

Production House the Storyboat programs the internationally acclaimed storyteller Shonaleigh Cumbers. She travels the world with her stories and is a sought-after teller by international stages. She is from Jewish origin and she is one of the last Drut'sylas, or tradition bearers, in the world.

Today, Shonaleigh tells of the The Emerald Sea, one of the parts of the Menassah Cycle, that holds hundreds of stories.  

"Prince Rahab and his Queen must make a sacrifice to save the kingdom, but the prince has been imprisoned by a woman who has been done a terrible wrong, and the queen is on a quest to find him. Not to be missed, it’s a world first!"

 

Read more about the Drut'syla Tradition and about the storytelling weekends Teller, Tales and Tradition.

 

Nederlands 

Productiehuis De Verhalenboot programmeert de internationaal geroemde verhalenvertelster Shonaleigh Cumbers uit Engeland. Ze reist de hele wereld rond en is een veelgevraagd storyteller op internationale podia maar vandaag is ze in Zwolle. Ze is van joodse origine en ze is één van de laatste Drut'syla's oftewel joodse verhalenbewaarsters in de wereld. De vertelling is in zeer goed verstaanbaar Engels.

 

Meebeleven oeroude verteltraditie

Teller, Tales and Tradition is een kans van onschatbare waarde voor ieder die geïnteresseerd is in verhalen of in orale verteltradities. Het verkorte avondprogramma is een kans voor degenen die willen proeven aan het weekendconcept of die niet kunnen of willen deelnemen aan het gehele weekeinde. Lees uitgebreide informatie en hele programma van alle TTT-weekeinden onder deze link: verteltraditie

 

 

shonaleigh.jpg

 

 


HANDIG VOOR NIEUWE VERTELLERS