Hoe zet je storytelling in bij de marketing van jouw initiatief? Leer hoe je het verhaal van jouw project of bedrijf kunt vertellen op een manier die blijft hangen bij jouw doelgroep. Leer denken in beelden en metaforen die je verder kunt uitwerken voor je eigen marketing. Houd je van schrijven en van verhalen? Doe mee aan deze vrij toegankelijke hands-on workshop waarin je stevig aan de slag gaat voor een direct resultaat.

Onze schrijfspecialist Kitty Peetoom geeft deze workshop tijdens de BrainSTORMweek Q2 op 18 juni. De workshop is vrij toegankelijk na aanmelding.

Over Kitty Peetoom

“Alles wat je doet, daar ligt een verhaal aan ten grondslag: een nieuw project, een offerte, een bedrijf. Mensen vertellen elkaar de hele dag verhalen; daarmee verbinden ze zich, leren ze elkaar beter begrijpen en overbruggen ze verschillen.” Kitty Peetoom is senior corporate storyteller, schrijvend strateeg, programmeur storytelling en docent aan de schrijversvakschool.

Over Storm in Recruitment

Bij Storm in Recruitment geloven ze in duurzame relaties en hopen ze te inspireren met keuzes die bijdragen aan een betere wereld; zoals kosteloos meewerken aan maatschappelijke initiatieven en het organiseren van de inspirerende BrainSTORMweken, die prikkelen om zelf meer impact te maken. Wil je hier nou meer over weten, lees dan veder.