Festival Nemia – 25 en 26 mei 2024

Kom luisteren, kijken, dansen en zelf doen! Festival Nemia is een kinderfestival vol theater, muziek, allerlei sportieve en culturele activiteiten en gezelligheid, op het veld aan de oude stadsmuur bij Productiehuis De Verhalenboot. Ben jij erbij op 25 en 26 mei? Dit festival is voor kinderen van 4 tot 12 jaar en hun ouders en het wordt geheel georganiseerd én geproduceerd door derdejaars scholieren van Onderwijsroute &Jij.

Programmering

Maandenlang werken de derdeklassers van &jij aan de programmering, organisatie, PR en vormgeving en publieksbegeleiding. Ze bedenken alle activiteiten en die gaan ze ook uitvoeren tijdens het evenement. Wanneer het programma bekend is, vertellen we er hier meer over!

Anders leren door festival te organiseren

Met Festival Nemia willen Onderwijsroute &jij en Productiehuis De Verhalenboot werken aan vernieuwende vormen van onderwijs. Want wat leer je veel, en op een leuke manier, als je een heel festival moet organiseren! Zelfvertrouwen, eigenheid, organisatievermogen, plannen, samenwerken, nieuwe dingen creëren; alles komt voorbij tijdens de wekelijkse Nemia-middagen! De leerlingen van &jij krijgen daarbij extra ondersteuning van studenten eventmanagement, vormgeving en design van Cibap, Deltion en Windesheim, die zelf ook weer aan het leren zijn.

Leerlingen &jij starten crowdfunding voor hun festival

Hoi! Wij als leerlingen van Onderwijsroute &jij organiseren Festival Nemia. Het is dus eigenlijk een schoolproject, waarin we veel leren over organiseren, marketing en programmeren. We hebben jouw hulp keihard nodig voor een zo leuk en mooi mogelijk festival. We vragen jou om een gunst. Doneer geld zodat wij sportieve, culinaire en culturele activiteiten kunnen te ontwikkelen voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Elke cent telt! Alvast bedankt dat je ons schoolproject wilt steunen!

Klik op de link en doneer!