Een nieuwe loot aan de stam, op zaterdagavond 25 mei. Een avond vintage genieten in de zomerzon; van muziek uit de jaren dertig-vijftig van de vorige eeuw; toen de liefde nog per brief werd verklaard en vriendschap live werd beleefd. Dansen onder de kastanjeboom naast de oude stadsmuur; mannen vers van de barbier en in driedelig; vrouwen in hun mooiste jurk. Samen toasten, luisteren en ouderwets genieten.

Programma 20:00 – 00:00

BAKELIED | 20:00 en 21:00

Treedt op met eigen werk én vertolkt Nederlandstalige liedjes van vroeger en nu, direct uit het hart en met een diepe buiging voor het origineel. Met een puur geluid en liefde voor muziek geeft de band hét bewijs dat het Nederlandstalige genre er toe doet.

Erik draagt de band met zijn gelaagdheid, Kees verrast met zijn krachtige en karakteristieke stem en gitaarspel, Marcel weet te overtuigen met elke noot die hij zingt en speelt en Djem betovert je met haar adembenemende zang en ondersteunende grooves!

STREETBEAT EMPIRE | 22:00 en 23:00

Het Streetbeat Empire berooft je van je dansangst! Met hun waanzinnig scherpe akoestische geluid word je heen en weer geslingerd tussen de vier windstreken! Met hun drums, sousafoon, gitaar, percussie, melodica, saxofoon en voodoo-zang creëren ze in de werfkelders van Utrecht hun aanstekelijke keizerlijke brouwsel.

Verwacht muziek van de straat, gemixt met swing uit de jaren 30, hot jazz, reggae, hiphop en meer. The Streetbeat Empire is als een demonisch orgel dat met de snelheid van een stoomtrein in botsing komt met een oude jazzclub in New Orleans. Dus verzamel je medestrijders, maak je groove los en dans op de met voodoo doordrenkte grooves van The Streetbeat Empire!

Kaartverkoop

Beste Vintage & Fun-liefhebbers, het moment waar jullie allemaal op hebben wacht is eindelijk aangebroken! De kaartverkoop voor ons geweldige evenement is nu officieel online.

Dit is de Ticketlink. We kijken uit naar je komst!