Festival Nemia is een kinderfestival in Zwolle vol muziek, theatervoorstellingen, smullen, kinderactiviteiten en gezelligheid, dat geheel door jongeren wordt georganiseerd en uitgevoerd. Op 25 en 26 mei! De ticketverkoop is gestart. Per dag zijn er 600 kaarten beschikbaar. Wees er snel bij!

Van lasergamen tot pizzabakken, van nagels lakken tot schmink, van het kleien van je lievelingsdier tot een voetbaltafeltoernooi. Met optredens van jongerenband The Craic, met hun aanstekelijke folk, blues en country, en van de Meander Junior Bigband.

Vijf theatervoorstellingen
De examenstudenten van de opleiding Acteur van Deltion opleiding Acteur, staan met vijf kindervoorstellingen op Nemia. Kom mee fantaseren, bewegen, luisteren en kijken! Meer informatie over de voorstellingen vind je online. Ook bijzonder is de lasergame-activiteit waarmee de jongeren van Impacter aandacht vragen voor mensen met een beperking.

Door jongeren, voor kinderen
Nemia is een festival voor kinderen van 4 tot 12 jaar en hun ouders en is geheel bedacht en georganiseerd door derdejaars scholieren van Onderwijsroute &Jij. Ook alle optredens en activiteiten worden door jongeren uitgevoerd. Dat is best uniek.

Festival voor onderwijsvernieuwing
Met Festival Nemia willen Onderwijsroute &jij en Productiehuis De Verhalenboot werken aan vernieuwende vormen van onderwijs. Want wat leer je veel, en op een leuke manier, als je een heel festival moet organiseren!

Dit is de Ticketlink. We kijken uit naar je komst!