Werkwijze 

Wegens een aantal grote nieuwe opdrachten is het afhuren van de boot voor uw eigen partij of evenement momenteel niet mogelijk. Meer informatie en andere locaties.  

U krijgt een prijsopgave vooraf en ontvangt achteraf één totaalfactuur. Bij grote bedragen/veel voorbereidingskosten wordt een aanbetaling gevraagd.
We werken met onze eigen kok en wij bestellen voor u de gewenste maaltijden of hapjes. De Verhalenboot mag maximaal 50 personen ontvangen.
Er hangt standaard een richtmicrofoon boven het podium voor versterking van uw presentatie. Eventuele muziek kan via onze geluidsinstallatie worden afgedraaid. U kunt inprikken met mp3, laptop, tablet of telefoon. De Verhalenboot bepaalt het volume. DJ's en versterkte bands zijn niet toegestaan op De Verhalenboot. 


Wanneer u plannen heeft om in ons theater uw bijeenkomst te houden, neemt u dan contact op via e-mail of telefoon. Bekijk hier onze tarieven


Het is prettig wanneer u, als u belt/langskomt, de volgende informatie bij de hand heeft:

- Gewenste datum.
- Aanvangs- en eindtijden bijeenkomst.
- Globaal tijdschema
- Soort bijeenkomst 
- Aantal gasten (max. 50)
- Hapjes ja/nee
- Lunch-/diner ja/nee
- dieetwensen 

Zelf kunt u aan de hand van bovenstaande al een globale berekening maken van de kosten. De Verhalenboot doet te allen tijde zelf het definitieve prijsvoorstel. 

Vooraf: 

Informatie en boekingen: contactHANDIG VOOR NIEUWE VERTELLERS