Uw evenement op De Verhalenboot

De makers en organisators van De Verhalenboot werken momenteel aan een paar grote opdrachten, waaronder de organisatie en programmering voor diverse nieuwe festivals, het maken van audiotours en podcasts en het schrijven van verhalen voor diverse opdrachtgevers.
Daardoor is het afhuren van de boot voor uw eigen partij of evenement niet mogelijk.

Wij verwijzen graag door naar onze buren van Bistro De Kwaak (foto).
Carien van Hasselt en Andras Schoorl stellen dit gezellige schip in de zomer open voor terras en à la carte lunch en diner. Het hele seizoen bent u bovendien welkom voor uw besloten feest of evenement met of zonder hapjes en diner. Neem eens een kijkje op hun website. Ze koken verrukkelijk! 

kwaak.jpg   

Aan de oude stadsmuur

De Verhalenboot is de droomplek voor uw gelegenheid: mooi gelegen en goed bereikbaar. Het schip ligt in het centrum van Zwolle, aan de Thorbeckegracht met een parkeergarage voor de deur. De nostalgische boogramen geven aan walzijde uitzicht op de middeleeuwse verdedigingsmuur met haar gerestaureerde torentje. Aan waterzijde valt de blik op de karakteristieke historische gevels aan de overkant.

Klassiek en romantisch

De Verhalenboot heeft een kleine foyer en een theaterzaal, die door een geheel weg te schuiven scheidingswand met elkaar verbonden zijn. De inrichting is klassiek: met rode velours en glanzend mahonie. In theateropstelling biedt de Verhalenboot plek aan vijftig personen, in vergaderopstelling aan twintig personen. De Verhalenboot is ook voor (gemotoriseerde) rolstoelers toegankelijk.