Productiehuis De Verhalenboot voert de artistieke en zakelijke directie van het Wereldberoemde Verhalenfestival (WBVF - weekeinde voor Kerst) en van Festival Zwolle Unlimited (ZU - weekeinde tussen mei en juni). Ook is Productiehuis De Verhalenboot via Zwolle Unlimited artistiek en productioneel verantwoordelijk voor cultuureducatiefestival Woest.

ZU Logo web.jpg

 

Verteltheater, circus- en danstheater, boekenmarkt, rootsmuziek

 

smulerf 2017web.jpg

 

Internationale verhalenvertellers en straattheaterartiesten, theatrale routes door de binnenstad, slow food, een boekenmarkt en vinylmarkt en rootsmuziek. De historische pleinen en grachten in de binnenstad van Zwolle vormen het decor voor Zwolle Unlimited, een festival vol kleine kunsten en grote genietingen. Een perfecte aanleiding voor een meerdaags bezoek aan deze parel van het Oosten. De festivaleditie van 2020 (29 t/m 31 mei) moest worden afgelast wegens Coronavoorschriften. De editie van 2021 staat vooralsnog gepland van vrijdag 4 juni tot en met zondag 6 juni 2021. 

 

Vertellersgilde 

Productiehuis De Verhalenboot coacht, organiseert en programmeert de jonge vertellers uit het Vertellersgilde op Festival Zwolle Unlimited.

Storytellers 

Productiehuis De Verhalenboot programmeert alle (inter)nationale verhalenvertellers op Festival Zwolle Unlimited en voert de coördinatie van de totale programmering van storytelling, rootsmuziek, circus- en danstheater.

Directie festival

Productiehuis De Verhalenboot voert de artistieke en zakelijke directie van festival Zwolle Unlimited en is artistiek verantwoordelijk voor het gelieerde Cultuureducatiefestival Woest.

Inspiratie

ter inspiratie hierbij de download naar de PROGRAMMAKRANT 2019 

Tickets

via de website van Zwolle Unlimited  

 

Volg ons via onze nieuwsbrief of via de sociale media. 

 

wbvf.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

De dagen voor kerst 

Spooktochtroute, Muziekroute, Kinderroute, Theaterroute op historische pleinen en in bijzondere kelders, winkels en schepen. Veelal nieuw gemaakte performances door jonge makers. Zij geven hun interpretatie op wereldberoemde verhalen: in dans, theater, storytelling, muziek en visual art. info: www.wbvf.nl