Ben jij klaar om een potje te lasergamen of pizza’s te bakken? Je nagels te lakken of je te laten schminken? Luister jij graag naar verhalen? Houd jij van de aanstekelijke folk, blues en country van jongerenband The Craic, of de orkestmuziek van Meander Junior Bigband? Of ben jij meer van de fantasierijke, theatrale kindervoorstellingen van de studenten Acteur van Deltion? Koop dan nu je kaartje voor Festival Nemia a.s. zaterdag en zondag in Zwolle!   

📍  Pletterstraat 20 Zwolle – bij Productiehuis De Verhalenboot
📆 25 en 26 mei 2024 – 12.00 tot 18.00 uur 

Vertellers op het water 

Wat is nou de ideale plek om een verhaal te horen van een verhalenverteller? Op het water natuurlijk! De jonge verhalenvertellers van het Vertellersgilde nemen je mee in hun verhalen! Tijdens deze activiteit ga je met zijn vieren in een grote Canadese kano het water op. Zwemvest om en luisteren maar!  

Vertellers in de vertelcirkel 

Luister jij graag naar verhalen? De jonge verhalenvertellers van het Vertellersgilde verwelkomen je graag in de vertelcirkel. Vlij je neer op een strobaal en droom weg bij hun vertellingen.  

Leeshoek 

Even een rustig hoekje opzoeken? Ben jij alle drukte tijdens Festival Nemia even zat? Kom naar de leeshoek! Hier kan je tot jezelf komen en even een boekje lezen. Ga zitten en relax! 

Bekijk het programma!