Inspiratieschrijfsessie BrainSTORMweek Q2

STORM Assiesplein 15, Zwolle, Overijssel

Ook jouw project begint met een verhaal. Hoe zet je storytelling in bij de marketing van jouw initiatief? Leer hoe je het verhaal van jouw project of bedrijf kunt vertellen op een manier die blijft hangen bij jouw doelgroep? Leer denken in beelden en metaforen die je verder kunt uitwerken voor je eigen marketing. Doe mee aan deze hands-on workshop waarin je stevig aan de slag gaat voor een direct resultaat

Eindejaarsvertellingen Vertellersgilde

Abby D speeltuin aan de Merwedelaan in de Zwolse wijk Aa-landen, Zwolle, Overijssel, Netherlands

Vijftien jongeren van het Vertellersgilde van Productiehuis De Verhalenboot sluiten woensdag 10 juli hun verteljaar af met een optreden tijdens het Abby D. Kinderwijkfeest in de Aa-landen.

Abby D. Kinderwijkfeest Aa-landen

Abby D speeltuin aan de Merwedelaan in de Zwolse wijk Aa-landen, Zwolle, Overijssel, Netherlands

Kom woensdag 10 juli naar het Abby D. Kinderwijkfeest in de Zwolse wijk Aa-landen! Kinderen kunnen hier van 14.30 tot 17.30 uur genieten van allerlei activiteiten gericht op muziek, dans, beeldend, taal en sport. Locatie: speeltuin Merwedelaan Zwolle.

Basiscursus verhalen vertellen

Werkplaats Burgemeester Drijbersingel 25, Zwolle, Zwolle, Netherlands

Leer beeldend vertellen. Ervaar hoe je een bestaand verhaal naar eigen hand kunt zetten. De grondbeginselen van het verhalen vertellen komen aan de orde: verhaalstructuren, associatie- en fantasietraining, beeldend vertellen, presentatie en vertellen vanuit perspectief. Je sluit de cursus af met een presentatie aan de eigen groep.

Go to Top