Festival Nemia

Verhalenboot Pletterstraat 20, Zwolle, Overijssel, Netherlands

Tweedaags festival voor kinderen van 4 tot 12 jaar, geheel georganiseerd én geproduceerd door derdejaars scholieren van Onderwijsroute &Jij. Een project in het kader van het ontwikkelen en exploreren van vernieuwende vormen van onderwijs.

Vintage & Fun

Verhalenboot Pletterstraat 20, Zwolle, Overijssel, Netherlands

Op de zaterdagavond tijdens Festival Nemia; voor volwassenen. Een avond vintage genieten in de zomerzon; van muziek uit de jaren dertig-vijftig van de vorige eeuw; toen de liefde nog per brief werd verklaard en vriendschap live werd beleefd. Dansen onder de kastanjeboom naast de oude stadsmuur; mannen vers van de barbier en in driedelig; vrouwen in hun mooiste jurk. Samen toasten, luisteren en ouderwets genieten.

IK TOON op de stoep

Verhalenboot Pletterstraat 20, Zwolle, Overijssel, Netherlands

Muziek en theater bij jou op de stoep, op het veldje of het plein in de wijk. Kom je kijken? Of misschien zelfs wel meedoen? Met een trekker, platte wagen en strobalen reizen amateurartiesten alle wijken van Zwolle door en laten hun kunsten zien en horen. Als je wilt meedoen: meld je aan! Wil je komen kijken? Bekijk de speelplekken en speeltijden.  

Kennismakingsles Schrijversvakschool

Werkplaats Burgemeester Drijbersingel 25, Zwolle, Zwolle, Netherlands

Om goed te schrijven heb je talent nodig. Om dat talent te ontwikkelen heb je techniek nodig. En techniek kun je trainen. In de kennismakingsles van de Schrijversvakschool ervaar je wat die training oplevert. Want we gaan veel schrijven in deze les! Er is ook de tijd om vragen over de school te stellen en we vertellen je welk aanbod je kunt verwachten komend semester. De les is gratis en duurt ongeveer tweeënhalf uur. Reserveren is noodzakelijk.

Inspiratieschrijfsessie BrainSTORMweek Q2

STORM Assiesplein 15, Zwolle, Overijssel

Ook jouw project begint met een verhaal. Hoe zet je storytelling in bij de marketing van jouw initiatief? Leer hoe je het verhaal van jouw project of bedrijf kunt vertellen op een manier die blijft hangen bij jouw doelgroep? Leer denken in beelden en metaforen die je verder kunt uitwerken voor je eigen marketing. Doe mee aan deze hands-on workshop waarin je stevig aan de slag gaat voor een direct resultaat

Basiscursus verhalen vertellen

Werkplaats Burgemeester Drijbersingel 25, Zwolle, Zwolle, Netherlands

Leer beeldend vertellen. Ervaar hoe je een bestaand verhaal naar eigen hand kunt zetten. De grondbeginselen van het verhalen vertellen komen aan de orde: verhaalstructuren, associatie- en fantasietraining, beeldend vertellen, presentatie en vertellen vanuit perspectief. Je sluit de cursus af met een presentatie aan de eigen groep.

Go to Top