Logo_Schrijversvakschool_klein.jpg

 

 

SCHRIJFTECHNIEKEN A
12 dinsdagavonden 
Start 20 feb 2018 |  €.480,00 | Schrijf je in! 

 

Voor mensen die (beter) willen leren schrijven, is het 12-weekse schrijftraject Schrijftechnieken A op De Verhalenboot in Zwolle een kans om daaraan te werken. 

In schrijftechnieken A gaat het om de ontwikkeling van je creativiteit bij het schrijven - om basispricipes als het inzetten van je zintuigen, gedachten, gevoelens en associaties; verwonderingsmomenten, het geven en ontvangen van feedback. Het gaat niet om de uitwerking in de verschillende genres, maar om het experiment, om de oefening. Je zoekt naar verwonderingsmomenten en vondsten aan de hand van specifieke oefeningen in de les en tijdens het maken van huiswerk. Je ontwikkelt je kritische blik door het geven en ontvangen van feedback aan en van je collegastudenten. Het gaat niet om de uitwerking in de verschillende genres, maar om het experiment, om de oefening.
Docenten: Merel Bruning en Kitty Peetoom. 

Houd bij het deelnemen aan dit schrijftraject rekening met een huiswerklast van circa een dagdeel per les. Er wordt van je verwacht dat je op de gegeven deadlines je werk en feedback op je mede-studenten inlevert. 


Schrijftechnieken A vormt de entree
naar een eventueel vervolg met Schrijftechnieken B of één van de andere trajecten van de Schrijversvakschool, die op diverse niveaus worden gegeven. Meer informatie op www.svsgroningen.nl. Ook kun je contact opnemen met de directeur van de school, Pauline Durlacher: 06 14771011 of pauline@svsgroningen.nl 

Data: 20 februari, 6, 20 en 27 maart, 10 en 24 april, 15, 22 en 29 mei, 12, 19 en 26 juni 2018


HANDIG VOOR NIEUWE VERTELLERS