Verhalenboot_view_by_night_web.JPG

» informatie en boekingen:  038-4239659 of info@deverhalenboot.nl 

» werkwijze en tarieven

 

Uw eigen vertelfeest

U kunt uw eigen vertelevenement houden op De Verhalenboot. Bijvoorbeeld een verteldiner met uw eigen gasten, een bedrijfspresentatie met een verteltraining of een verteller die uw boodschap verwoordt. Ook kunt u kiezen voor een vertelworkshop of een feestelijke vertelverjaardag. 
De Verhalenboot stelt zichzelf ten doel, het verhalenvertellen te stimuleren en de wereld (weer) in te helpen. Omdat verhalen een brug vormen tussen mensen van verschillende leeftijden, culturen en achtergronden. Omdat verhalen een bibliotheek vormen van de oeroude overleveringen die sinds het begin der tijden de mens hebben vergezeld op zijn levenspad. Omdat verhalen in educatie en opvoeding een gidsende rol kunnen vervullen. Verhalen worden niet alleen verteld door verhalenvertellers, maar ook door singersongwriters en spoken word artiesten, schrijvers en dichters. Aan de oude stadsmuur

De Verhalenboot is de droomplek voor uw gelegenheid: mooi gelegen en goed bereikbaar. Het schip ligt in het centrum van Zwolle, aan de Thorbeckegracht met een parkeergarage voor de deur. De nostalgische boogramen geven aan walzijde uitzicht op de middeleeuwse verdedigingsmuur met haar gerestaureerde torentje. Aan waterzijde valt de blik op de karakteristieke historische gevels aan de overkant.

Klassiek en romantisch

De Verhalenboot heeft een kleine foyer en een theaterzaal, die door een geheel weg te schuiven scheidingswand met elkaar verbonden zijn. De inrichting is klassiek: met rode velours en glanzend mahonie. In theateropstelling biedt de Verhalenboot plek aan vijftig personen, in vergaderopstelling aan twintig personen. De Verhalenboot is ook voor (gemotoriseerde) rolstoelers toegankelijk.

Workshopmiddag tot 30 personen
 

13.00 - entree met koffie/thee
13.30 - workshop beeldend vertellen / beeldend schrijven
14.30 - pauze met koffie/thee en flinke koek van Franck
15.30 - naborrel
16.00 - einde workshopmiddag

Kosten:
Huur locatie, personeel en trainer €.562,50
Koffie/thee en koek €.7,90 per persoon

 

alle prijzen exclusief btw.
koffie/thee inbegrepen - overige drankjes op nacalculatie.