Zwolleunlimitedlogo.png 
2, 3, 4, 5  juni 2017

PROGRAMMABOEKJE

Verhalenvertellers, straattheaterartiesten, literatuur, boekenmarkt, rootsmuziek, slow food

 

Smulerf2 web.jpg

 

Internationale verhalenvertellers en straattheaterartiesten, slow food, een boekenmarkt en rootsmuziek. De historische pleinen en grachten in de binnenstad van Zwolle vormen van 2 tot en met 4 juni (altijd het eerste weekeinde van juni) het decor voor Festival Zwolle Unlimited, een festival vol kleine kunsten en grote genietingen. Een perfecte aanleiding voor een meerdaags bezoek aan deze parel van het Oosten. In 2017 valt Zwolle Unlimited in het Pinksterweekeinde. 
 

Workshops

De Verhalenboot organiseert tijdens festival Zwolle Unlimited een aantal workshops om van te watertanden. Zodat je tijdens het festival niet alleen kan kijken en luisteren, maar ook zelf kan vertellen en schrijven! Podcasten, Zeer Kort Verhaal schrijven, Schrijven met je Personal Story, Personal Storytelling, Vertellen met en voor dementerenden, Introductie schrijven en vertellen. Programma workshops Schrijf je nu in! 


Programma

Het festivalprogramma staat hier als gratis download  en op de website van Zwolle Unlimited vind je het online programma. Er is een papieren programmaboekje verkrijgbaar tijdens het festival
www.zwolleunlimited.nl 
www.facebook.com/ZwolleUnlimited

Entree

Dit festival geeft haar vertrouwen aan de bezoekers en werkt met waardebepaling achteraf. Dit nieuwe economische principe wordt inmiddels zeer succesvol toegepast in Nederland en daarbuiten. Consumenten kunnen die verantwoordelijkheid heel goed aan. Luisteraars hoeven vooraf geen kaartjes te kopen, maar geven achteraf wat het hun waard is geweest, niets meer maar ook niets minder. Het is een sympathieke manier om cultuurbezoekers te laten nadenken over de waarde van het gebodene door de artiesten. Zwolle Unlimited gaat met waardebepaling achteraf terug naar de basis: als we allebei geven is er genoeg voedsel, voor de maag en voor de ziel, om van te leven.